Showbiz, Stiri

Laura Stoica şi-a trăit viaţa intens pentru că ştia că va muri tânără

Cântăreaţa avea linia vieţii foarte scurtă

Laura Stoica

 Laura Stoica ar fi implinit ieri 46 de ani daca ar fi supravietuit accidentului care i-a luat viata in urma cu 7 ani. Se pare ca artista aflase ca nu va apuca sa imbatraneasca motiv pentru care isi traia viata la maximum. Desi multi nu cred in ghicitoare, in cazul Laurei pare sa se fi adeverit tot.

“Cineva i-a ghicit Laurei în palmă că are linia vieţii foarte scurtă. N-am idee dacă după această întâmplare ea şi-a presimţit sfârşitul sau a fost doar o coincidenţă nefericită”. Totuşi, după ce a fost avertizată, Laura a vrut mai mult de la viaţă… Trăia intens fiecare clipă. Ardea pe scenă exact ca o flacără şi piesa ‘Focul’ o reprezintă cel mai bine. Întâmplarea a făcut să vină şi mama Laurei în timp ce eram acolo şi am îmbrăţişat-o. Laura rămâne o lecţie de viaţă.

A avut o mare pasiune pentru muzică şi şi-a urmat visul. Nimeni şi nimic nu i-a putut sta în cale. Chiar şi în ultimii ei ani de viaţă, când nu a mai fost difuzată (la radio – n.r.), a continuat să înregistreze. Mereu am apreciat sinceritatea şi frumuseţea ei fizică şi sufletească”, a povestit Silvia Dumitrescu pentru ring.