Showbiz

Laura, geloasă! Fata a avut o replică tăioasă la adresa Iulianei după o joacă cu Cristian!

Laura a fost geloasă după ce Iuliana și Cristian s-au jucat în livingul Mireasa. Aceasta a avut o replică tăioasă la adresa concurentei.

Laura, geloasă! Fata a avut o replică tăioasă la adresa Iulianei după o joacă cu Cristian

În living, Laura și Cristian se pupau. Atunci, Iuliana a venit și l-a tras de braț. S-au jucat, după care băiatul s-a întors în brațele iubitei.

”Vezi că m-am supărat pe tine. Nu se face așa. Cum ar fi să ai iubit și eu să mă duc să-l călăresc pe iubitul tău?”, i-a zis Laura Iulianei în bucătărie, după ce băieții au plecat.

Iuliana a fost deranjată de intervenția Laurei. De cealaltă parte, iubita lui Cristian a punctat că așa a văzut lucrurile și că nu i s-a părut normală apropierea.

”Nu mă deranjează că se salută, dar mai apropiați nu accept. Dacă erai călare pe el, ce voiai să zic? Asta mi-a venit pe moment.”, a spus Laura în emisia live din 13 februarie 2024.

Iuliana a tunat și a fulgerat, susținând că iubita lui Cristian este foarte geloasă și că locul ei e în altă parte.

”Nu sunt așa de geloasă”, a mai subliniat Laura în emisia live de marți. Și Cristian și-a spus părerea despre acest subiect.

El consideră că Iuliana a exagerat și a afirmat că o parteneră geloasă nu e pe placul lui.

”Eu nu aș vrea să mă bag în discuția lor… Eu am făcut o glumiță cu Iuliana, făcând și ea sport de contact, și să cad pe canapeaua aia. Nici reacția Laurei nu a fost exagerată”, a afirmat Cristian.

blank