International, Stiri

Laura Cremaschi a cucerit o plajă întreagă cu minusculul ei bikini

Dar numai un bărbat a avut norocul să-şi pună mâinile pe ea

  Laura 1

Nu are vreun talent aparte, insa toate ziarele si revistele mondene din Italia scriu constant despre ea. Recent, Laura Cremaschi a impresionat cu o aparitie de senzatie la plaja.

Blonda sexoasă care s-a autoproclamat regina “Momento Pronostico” se bucura de razele soarelui impreuna cu iubitul, Andrea Perone, prezentator sportiv si mare iubitor al fotbalului.

Laura_3

Cei doi indragostiti au fost surprinsi de paparazzi  in Miami, unde isi incarca bateriile inainte de Campionatul Mondial de Fotbal, pe care il vor comenta, probabil, impreuna, la intoarcerea in tara.

Ca de obicei, blonda a atras toate privirile cu tinuta ei sexy. Cu tricoul nationalei Italiei prins in zona taliei si un bikini alb, minuscul, care i-a scos in evidenta posteriorul tonifiat, Laura s-a jucat la malul oceanului si le-a oferit fotografilor privelisti de neuitat.

Constienta probabil de prezenta lor, blonda s-a lasat imortalizata din toate unghiurile, pentru ca mai apoi sa sara in bratele iubitului si sa-l sarute pasional, amintindu-le tuturor ca este fata serioasa. Andrea nu si-a putut dezlipi mainile de pe frumoasa femeie, si nici nu e de mirare avand in vedere cat de bine arata diva originara din Italia.