Featured, Showbiz

Laura Cosoi, prima vacanță alături de bebelușul ei. Destinația: Franța

Multe vacanţe au bifat Laura Cosoi şi soţul ei Cosmin Curticăpean, dar emoţiile per care le au cei doi acum parcă nu le-au avut niciodată. Actriţa se pregăteşte să zboare cu avionul, iar la bord va fi şi fetiţa ei de doar trei luni, Rita. Dacă părinţii sunt obişnuiţi cu zborurile, pentru bebeluş călătoria în străinătate este o premieră.

Laura Cosoi (36 de ani) a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu trei luni şi de atunci experimentează noul ei rol în care se descurcă de minune. A creştinat-o pe micuţa Rita, recent, în Maramureş, şi cum a rezolvat şi această problemă, acum actriţa şi soţul ei au pus la punct detaliile unei călătorii în Franţa. Proaspeţii părinţi îşi vor vizita rudele din partea soţului, iar Rita va merge cu ei. Călătoria îi dă adevărate palpitaţii actriţei care a mărturisit pe blogul personal că deşi Rita a mai zburat cu avionul, tot are emoţii legate de acest aspect

„Plecăm în vacanță cu Rita, prima noastră ieșire peste granița – lucru pe care l-am făcut până acum de-atâtea ori, dar, în condițiile date, mă simt de parcă aș zbura cu avionul pentru prima dată! Din cauza aceasta am nevoie de ajutorul tău! Orice pont despre ce ar trebui să am în vedere când plec la drum cu copil așa mic e binevenit. Ne-am luat bilete pentru Franța, unde avem ca destinație Nisa, iar apoi Nimes, un oraș din sud, din regiunea Languedoc-Roussillonn, unde locuiește Roxana, sora lui Cosmin. Vom stă o vreme la ea și apoi ne-am propus să luăm TGV-ul și să mergem la Paris. Îți dai seama, suntem bucuroși că ne-am luat „inima-n dinți” să mergem în prima noastră vacanță peste granițe cu Rita. Viață noastră pare a-și fi intrat în normal. Trebuie să menționez că Rita a mai zburat cu avionul, la Iași, săptămâna trecută. A fost o probă bună pentu că din ce mi-am dat seama nici nu a realizat că se află în aer. În general este o fetiță cuminte și tare curioasă, așa încât mă aștept să își păstreze obiceiurile. Aaa, și faza cu somnul în avion este exclus pentru că Rita doarme noaptea foarte bine și ziua mai deloc. Iar dacă plânge o pun la sân și gata”, a notat actriţa pe blogul ei. Cu această ocazie, vedeta le-a arătat-o tuturor pe micuţa Rita, pe care până acum a ţinut-o departe de ochii curioşilor. Din imagini se observă cu ochiul liber că fetiţa îi seamănă leit soţului vedetei. 

blank
blank