Showbiz

Laura Cosoi nu are voie sa divorteze! Iata motivul!

Frumoasa Laura Cosioi este botezata in religia catiolica si, potrivit doctrinei acesteia, vedeta nu are voie sa divorteze. 
Laura-Cosoi-nu-are-voie-sa-divorteze--Iata-motivul-
Conform religiei catolice, doi soti pot divorta, dar vor ramane uniti in fata lui Dumnezeu pentru toata viata. Cu alte cuvinte, cununia religioasa nu se oficiaza decat o data in viata si nu poate fi „incheiata” decat dupa ce unul dintre soti moare, potrivit ziarului Ring. 
 
Astfel, o persoana catolica comite adulter daca are o relatie chiar si dupa divort. In plus, nu se va putea impartasi. Chiar daca Biserica Catolica nu este de acord cu divortul, Tribunalul Roman Rota de la Vatican a admis anularea casatoriei in urmatoarele situatii: influenta unui parinte asupra unuia dintre soti, gelozia, narcisismul, mitomania, infidelitatea, abuzul de droguri sau consumul de alcool, aversiunea fata de sex a unuia dintre soti sau lipsa dorintei de a avea copii a unuia dintre ei, noteaza libertatea.ro.
 
In ciuda rigorilor religiei catolice, exista insa multe cazuri de personalitati care au divortat totusi si si-au vazut de viata mai departe, indiferent de pozitia Bisericii Catolice. Actrita Sophia Loren a intampinat probleme atunci cand a dorit sa se casatoreasca cu regizorul Carlo Ponti, care era insurat si catolic, iar printesa Caroline de Monaco a trecut prin aceeasi experienta dupa divortul ei de primul sot, Philippe Junot, si al doilea mariaj cu tatal celor 3 copii ai ei, Stefano Casiraghi.
blank
blank