Showbiz, Stiri

Laura Cosoi îi tot dă târcoale lui Smiley

10-laura-cosoi-06_5db6d21a4d_e978eab4ae

Cortina s-a tras peste emisiunea-concurs “Vocea României”, dar din culise răzbat, şi acum, poveşti cu personaje celebre care,odată, formau un cuplu. Laura Cosoi, de pildă, pare să nu fie vindecată complet de pasiunea pentru Smiley, de care s-a despărţit acum vreo doi ani. Altfel nu se explică de ce la mai fiecare ediţie a show-ului pe care cântăreţul o prezenta în tandem cu Pavel Bartoş, frumoasa blondă şi-a făcut de lucru, precum un fan de profesie, chiar pe lângă rulota personală a artistului, parcată în spatele scenei.

Când au dat nas în nas la diferite evenimente mondene, atât Laura cât şi Smiley au pus totul pe seama pe hazardului şi au spus, la unison, că frumoasa poveste de amor dintre ei e de domeniul trecului. Însă, când Smiley e vizitat aproape săptămânal de fosta iubită pe platourile de la Buftea – acolo unde a fost implicat prezentarea superproducţiei “Vocea României”-, imaginaţia prietenilor, a cunoştinţelor şi a colegilor poate fi alimentată din plin.

“Laura nu a lipsit de la ultimele ediţii ale emisiunii pe care le-a văzut mai mult din spatele scenei, acolo unde a fost parcată rulota lui Smiley. L-a aşteptat cuminte să-şi termine treburile pe scenă şi apoi l-a întâmpinat chiar la uşa “dormitorului de serviciu”, acolo unde artistul se schimbă, unde mai bea o gură de apă sau unde îşi mai aranjează machiajul între două apariţii pe scenă. Mereu a venit singură…”, ne-au dezvăluit surse din Pro Tv.

Laura Cosoi şi Smiley s-au cunoscut pe platourile de la Buftea pe vremea când amândoi jucau în serialul “Cu un pas înainte”. Ambii şi-au abandonat partenerii de la vremea respectivă şi s-au dăruit unul altuia. În urmă cu vreo doi ani au pus capăt unei realţii care s-a întins pe durata a cinci ani.