Showbiz

Laura Cosoi îi dă replica Iuliei Albu: De unde s-a inspirat pentru modelul rochiei de mireasă

Fashion editorul a susţinut că vedeta, care s-a căsătorit weekend-ul trecut cu iubitul ei, Cosmin Curticăpean, ar fi copiat o creaţie purtată de Kate Moss. 441743l

Sâmbătă, Laura Cosoi va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Actriţa s-a căsătorit weekend-ul trecut, la Iaşi, cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, iar mâine va face a doua petrecere de nuntă, la Târgu Mureş, oraşul natal al mirelui. După ce Iulia Albu a declarat că actriţa i-ar fi copiat rochia de mireasă celebrei Kate Moss, Laura a explicat care este de fapt adevărul din spatele ţinutei create de designerul Stephan Pelger. 

„Povestea voalului meu este specială. Spun asta pentru că deşi nu am ştiut niciodată cum va arată rochia de mireasă, am ştiut întotdeuana că voalul trebuie să fie ca cel al străbunicii mele. I-am adus un omagiu persoanei cu care cei din familie spun că semăn cel mai mult, Mămuca”, a scris vedeta pe blogul ei. Laura i-a răspuns Iuliei, explicând că are şi acum voalul purtat de străbunica ei: „Mă crezi sau nu, voalul ei este acasă la mine, într-o cutie cu amintiri. S-a îngălbenit după atâţia ani, dar poartă cu el povestea zilei măreţe, când se «năştea» familia noastră.

Aşa cum caut instinctiv naturaleţea în toate ţinutele pe care le aleg, la fel de bine am simţit să port cu mine în ziua această importantă aerul românesc srăbun, simbolizat de marama portului tradiţional.” „Voalul acesta a fost o alegere naturală, o bucurie nespusă pentru familia mea, o întoarcere în timp cu o încărcătură emoţională deosebită. Ca şi în cazul portului tradiţional, am ţinut ca voalul meu să fie brodat de mâna, iar pentru un plus de elegantă am purtat sub el o coroniţă foarte fină, lucrată manual din pietre preţioase, detaliu care a întregit povestea. P.S: Lucrez la materialul despre rochia de mireasă cu imagini detaliate!”, a adăugat Laura Cosoi.

blank
blank