Laura Cosoi este o femeie împlinită
Featured, Showbiz

Laura Cosoi este o femeie împlinită. Actrița a devenit mămică pentru a doua oară

Laura Cosoi este o femeie împlinită. Actrița a devenit mămică pentru a doua oară Vedeta a adus pe lume o fetiță și le-a dat vestea cea mare fanilor săi pe rețelele de socializare, unde a postat prima fotografie cu micuța.

La 38 de ani, Laura Cosoi este o femeie împlinită. Actrița a devenit mămică pentru a doua oară și a făcut fericitul anunț pe contul său de Instagram. Vedeta le-a dat de veste urmăritorilor săi că a adus pe lume cea de-a doua fetiță printr-o fotografie surprinsă la maternitate, în care o ține de mână pe cea mică.
Citeşte întreaga ştire: Laura Cosoi a născut. Ce nume i-a pus fetiței ei

Totodată, aceasta a dezvăluit că numele pe care ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, l-au ales pentru micuță este Vera.
Citeşte întreaga ştire: Laura Cosoi a născut. Ce nume i-a pus fetiței ei

Laura Cosoi este o femeie împlinită


„În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent. Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată“ – dezvăluia Laura Cosoi într-un interviu pentru Revista Unica în urmă cu câteva luni.

Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar în 2015 s-au căsătorit. Cei doi mai au împreună o fetiță, Rita, care s-a născut în iunie 2018.
blank
blank