Showbiz, Stiri

Laura Cosoi a căzut de pe motocicletă la filmarea videoclipului trupei Grimus

Laura vrea să se mărite, dar ceva mai târziu

Laura Cosoi

Marti seara, studioul MTV Live @ 6 a gazduit mai multi invitati de cand a inceput emisiunea prezentata de George Vintila. Alături de el şi Vj-ita MTV Oana Tache au mai fost o parte din Trupa Grimus, Laura Cosoi si Jazz.

Ei au vorbit despre ipostazele sexy in care a aparut actrita in cel mai recent videoclip al formatiei, „High”, Laura a spus ca: „Au fost cele mai relaxante filmari de clip la care am participat, au durat foarte putin”, chiar daca nu au lipsit si mici incidente cum ar fi acela ca ea a cazut de pe motocicleta, insa fara a se accidenta.

Telespectatorii au aflat de la invitata si ce planuri are in privinta casatoriei. „Cred in casatorie si vreau sa cred ca e pentru toata viata, dar nu imi place sa sar etape. Eu si iubitul meu inca ne descoperim”, a spus vedeta ce poate fi urmarita la ProTv si in rolul de concurent al emisiunii MasterChef.

Ea a tinut sa profite de ocazie si sa faca o precizare legata de o aparitie in presa care nu o viza numai pe ea ci si pe catelul ei. „O publicatie tabloida a scris ca l-am lasat pe Jazz, catelul meu, incuiat in masina timp de 4 ore. NU este adevarat. Nu il las singur nici 10 minute, daramite 4 ore”, a incheiat Laura.

blank