Laura Cosoi
Actualitate, Featured, Showbiz

Laura Cosoi a trecut prin clipe grele în anul 2020

Laura Cosoi a trecut prin clipe grele, anul 2020 i-a adus multă durere. Cel mai greu moment a fost când şi-a pierdut tatăl şi simte că nu poate reveni. Vedeta a clacat şi recunoaşte acest lucru, însă speră să revină la optimismul cu care era obişnuită.

Laura Cosoi a trecut prin clipe grele, însă soţul şi cele două fiice îi dau putere să meargă mai departe şi să simtă că viaţa merită trăită. Deşi se luptă cu frici şi anxietăţi, actriţa încearcă să „vadă plinul paharului”.

„Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atât de greu încât îmi era teamă să o spăl pe Luna de frică să nu pățească ceva și să moară. De fapt, tot anul a fost un roller coaster de stări. A fost cu bune, dar și cu multe frici, anxietăți, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie aș spune, dar în ultima perioadă îmi era din ce în ce mai greu să văd plinul paharului.

Poate că a obosit și optimismul și a cerut o pauză. Acum să revină în viața mea cu forțe proaspete.

Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul și, deși timpul trece, dorul crește! Nu există clipă să nu mă gândesc la el, la viața lui, la noi împreună, la lucrurile atât de prezente din relația noastră chiar și acum, când nu mai este!

Laura Cosoi a trecut prin clipe grele
Durerea nu va trece, știu, dar sper să găsesc lumina de la capătul tunelului și să nu mă mai întreb nimic, ci să iau totul așa cum vine! Greu, foarte greu… Lângă mine însă este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc până rămân fără cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forța și dragostea nemărginite! După 9 ani știu că el este baza familiei noastre!

Și peste toate astea, se așează în brațele mele Rita care îmi șterge lacrimile și mă mângâie. Este atât de mică, dar bună și înțeleaptă! Ce minune de copil, cum se îngrijorează dacă mă aude suspinând și cum mă anunță că Vera are nevoie de mine…

Toate astea fac parte din viață, învăț să le îmbrățișez, să mă bucur că am trăit stări de împlinire desăvârșită, că am depășit momentele de cumpănă, că pot să zâmbesc în continuare! Pe lumea asta suntem energie, emoție, muzică, aer, apă, iubire… viață! Să ne bucurăm de ea!„, a scris Laura Cosoi pe reţelele de socializare.


blank