Showbiz

Laura, afectată de cuvintele doamnei Daniela! Ce a îndrăznit să-i facă mamei?

Laura a fost foarte afectată de faptul că doamna Daniela a spus că Andrada are calitățile pe care fiul său le caută, așa că a blocat-o.

Doamna Daniela a supărat-o pe Laura când a spus că Andrada are calitățile pe care Cristian le caută, așa că o blochează pentru următoarea săptămână. Laura a înțeles că mama o preferă pe Andrada pentru fiul său.

Laura, afectată de cuvintele doamnei Daniela. I-a întors spatele mamei când aceasta îi vorbea

”O blochez pe Laura deoarece Cristian e în cuplu cu Laura. Pentru că am surprins la ea acele calități pe care Cristian le dorește la o femeie, adică susținere și încredere. E în cuplu cu Laura și aș dori să vadă în ea acestea calități pe care le are Andrada.”, a spus doamna Daniela.

Pe Laura a deranjat-o foarte mult ce a spus mama lui Cristian. Andrada i-a zis că nu are motiv să plângă, iar fata i-a spus: ”Lasă-mă să plâng, sunt motivele mele”.

Mai târziu, mama lui Cristian încerca să discute cu Laura. În timp ce doamna Daniela era pe vine lângă patul lui, fata s-a întors cu spatele. Însă aceasta nu a renunțat și a încercat să-i explice tinerei.

Nici a doua zi, Laurei nu i-a trecut supărarea. Ea l-a rugat pe iubitul său, Cristian, să îi ceară explicații mamei pentru cuvintele spuse în Gală.

Fata a vrut o discuție în trei, dar doamna Daniela a refuzat. Cristian a vrut să știe dacă o frământă lucrul acesta, iar răspunsul a fost negativ. Imediat, Laura a dat ochii peste cap și a plecat din living.

”Am fost surprins de ceea ce a spus mama. După, gândind la rece, am înțeles. Am vorbit cu mama, am vrut să înțeleg partea e, apoi să o fac pe Laura să înțeleagă.”, a zis și Cristian în emisia live din 26 februarie 2024.

blank