Showbiz, Stiri

Lauda de sine… îi miroase bine!

Uite cum se gratulează Ozana Barabancea: „Iată o bunăciune cu basmaua în cap!”

9507_10152002974168718_1667621406_n

Are o voce impecabilă şi, în ultima vreme, a slăbit foarte mult, arătând din ce în ce mai bine. Această artistă autohtonă, al cărei decolteu face ravagii oriunde apare, se laudă pe internet cu look-ul ei.

Ozana Barabancea a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare în diverse costumaţii de scenă, la repetiţiile pentru un spectacol.

Unul dintre costume i-a plăcut în mod special, şi anume cel de ţărăncuţă din Rusia. Diva s-a fotografiat în diferite poziţii, îmbrăcată modest şi cu o basma pe cap.

Atât de mult i-a plăcut cum îi şade astfel costumată, încât a simţit nevoia să se laude singură pe Facebook. „Iată o bunăciune cu basmaua în cap. Să mai ziceţi că basmaua îţi ia din farmec….în cazul de faţă….mă simt jmecherăăăăăăăă!:))))))”, a scris Ozana pe site-ul de socializare.

„Hai că îmi stă bine şi ca ţărăncuţă rusoaică!:) repetiţie Evgheni Oneghin”, „Bunuţă….zic!:)))))” şi „Cum ziceam….şi basmaua are farmecul ei!!!!:)” – a adăugat ea ulterior.

Ceea ce atrage atenţia la fotografiile în care artista poartă basma nu este nicidecum accesoriul cu pricina, ci decolteul voluptuos al divei.

Mai apoi, Ozana a postat şi două fotografii în care apare îmbrăcată în costum de epoca. „În actul doi m-au promovat pentru bună purtare!;)))”, le-a transmis ea fanilor săi.

 

 

blank