Laszlo Boloni
Sport

Laszlo Boloni ezită să dea un răspuns final în privința Naționalei

Laszlo Boloni (68 de ani) a vorbit despre negocierile pe care le are cu FRF și a explicat de ce nu a oferit un răspuns concret până acum.

Naționala României nu are în continuare selecționer, după ce Mirel Rădoi a renunțat la post anul trecut.

Laszlo Boloni, răspuns în privința negocierilor cu FRF

Laszlo Boloni a spus că negocierile cu FRF încă nu s-au finalizat și nu a oferit niciun răspuns concret până acum pentru că are un termen stabilit.

“Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea. E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arată câte apeluri am? Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi.

Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul. Simt o mare durere în suflet. Janos mi-a fost coechipier și antrenor, un adevărat domn”, a spus Loți Boloni, conform GSP.

Răzvan Burleanu vrea ca România să aibă un nou selecţioner până pe 21 ianuarie
Vali Moraru, realizatorul emisiunii Digi Sport Special, a dezvăluit miercuri seară că preşedintele FRF pare să-şi fi luat gândul de la Loţi Boloni ca selecţioner şi s-a avansat un nou termen pentru numirea unui selecţioner.

“Avem un nou deadline în ceea ce privește numirea selecționerului. Într-o discuție pe care am avut-o cu președintele FRF, acesta mi-a spus că vom avea selecționer până începe Liga 1.

Acest termen pe care ni-l indică ne spune câte ceva. Ne spune că negocierile cu Laszlo Boloni nu au condus spre o finalizare, spre semnarea unui contract.

Președintele FRF ar fi fost mai optimist, Boloni se află de câteva zile în România. Ar fi trebuit ca lucrurile să se rezolve sau cel puțin să se discute în continuare față în față”, a transmis Vali Moraru.

Naționala României va debuta în 2022 cu două meciuri amicale
Echipa națională de fotbal a României va juca două meciuri amicale în luna martie 2022, înaintea debutului în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Unul dintre cele două meciuri a fost fixat pentru data de 29 martie 2022, în deplasare cu Israel, a anunțat FRF.

Adversarul și data pentru cea de-a doua partidă amicală nu au fost stabilite deocamdată.

Partidele oficiale ale României din 2022, din Liga Națiunilor, se vor disputa în lunile iunie și septembrie:

. 4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
. 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora
   21:45)
. 11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
. 14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
. 23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
. 26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina
   (ora 21:45)