Showbiz, Stiri

Larisa Munteanu, iubita lui Ogica, este de nerecunoscut!

Dupa mai multe relatii esuate, “Spaima Loteriei” s-a lipit de o alta bomba sexy, creata, cu forme voluptoase, insa putini stiu ca tanara nu a aratat dintotdeauna ca scoasa din tipla!

61429548

Stelian Ogica a avut mereu noroc la femei, mai ceva ca la Loterie, asta-i clar. Cea mai mediatizata dintre ele, cu blonda Casandra, supranumita “Viespea lui Ogica”, de care acesta s-a despartit cu tunete si fulgere. Putini sunt cei care stiu ca Ogica a fost si “baiat de casa”, si a fost casatorit cu o procuroare de la Instanta Suprema, pe care a iubit-o si a respectat-o mult, pana cand a prins-o ca-l insela.

61644811

Viata a mers mai departe pentru el si prin asternuturi i-au trecut multe domnisoare doritoare de celebritate, doar ca minunile, ca in povesti, nu au durat decat trei zile.

Reamintim un episode recent, in care fosta iubita a lui Mitea, Gabriela Cristoiu, l-a acuzat pe Ogica ca a vrut sa profite de ea dupa ce a imbatat-o, fapt negat de “spaima loteriei”.

61644812

Tanara, care a acceptat inclusiv invitatia de afilma un reality show cu Ogica, l-a atras cu chipul ei de papusa, insa cati stiu ca Larisa nu a fost dintotdeauna asa?!

blank