Mama lui Larisa Iordache a încetat din viață, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Sportiva a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Din informațiile digisport.ro, mama lui Larisa Iordache suferea de o boală necruțătoare și făcea ședințe de chimioterapie. Astăzi, Larisa Iordache trebuia să fie alături de echipa României la un ultim test înainte de JO, în Gent, Belgia, și nu a mai făcut deplasarea, decizie luată în urmă cu câteva zile.

Inclusiv clubul Dinamo a postat un mesaj de încurajare pentr sportiva legitimată în ”Ștefan cel Mare”.

Mama Larisei Iordache a murit. Mesajul transmis de gimnastă
„Condoleanțe, Larisa! Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris cei de la Dinamo, pe Facebook.

„Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Larisa Iordache pe Instagram.

Larisa a obținut șansa de a concura la a doua ediție a JO din carieră, după ce a prins ultimul bilet către Tokyo. Bucureșteanca în vârstă de 25 de ani a mai participat o singură dată la competiția celor cinci cercuri, la Londra 2012, unde a obținut o medalie de bronz.