Larisa Iordache
Showbiz

Larisa Iordache s-a logodit. Mesajul emoționant transmis de campioană

Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache, s-a logodit cu iubitul său, Cristian Chiriţă, pe 1 ianuarie 2024. Sportiva și partenerul său şi-au făcut publică relaţia în urmă cu câteva luni.

Fosta gimnastă Larisa Iordache a anunțat că a fost cerută în căsătorie pe 1 ianuarie 2024. Ea le-a arătat fanilor și câteva imagini cu cel mai important moment din viața ei, dar și cu partenerul său, Cristian Chiriţă, care i-a adus un buchet imens de trandafiri.

Larisa Iordache, cerută în căsătorie

Cei doi formează un cuplu de doar un an. Fosta gimanstă a declarat că simte o conexiune aparte cu partenerul ei, despre care susţine că este sufletul ei pereche, și că a cucerit-o cu naturalețea. Campioana a mai spus că ea și Cristian Chiriță sunt extrem de asemănători sufletește și emoțional.

Și-a găsit sufletul pereche

„Ce m-a șocat? Wow. Felul lui de a fi. Pentru că este natural. Nu am găsit niciodată vreo întrebare, în urma faptelor lui. Este natural în tot ce face și în tot ce spune. Mi se pare foarte frumos acest lucru, pentru că, consider că doar așa poți să ai o conexiunea reală, că sinceritatea ne ajută să fim reali. Și cred că contează foarte mult acest lucru.

Nu știu asta. Așa pare. Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche”, a declarat fosta gimanstă.

Larisa Iordache

Larisa Iordache aștepta să fie cerută în căsătorie

Larisa aștepta să fie cerută în căsătorie încă din vara anului 2023, dar n-a vrut să își grăbească partenerul. Ea mai declarat că de când și-au oficializat relația s-au spus multe lucruri neadevărate și că au afectat-o foarte tare. Înainte de a îl cunoaște pe Cristian Chiriță, fosta gimanstă a dorit să stea o perioadă singură pentru a se regăsi și vindeca.

„Ca să fiu sinceră, aștept momentul. Dar vreau să fiu surprinsă. Și el este un om cu care vreau să conviețuiesc, să am o relație frumoasă, sănătoasă și lină. Dar nu ne-am grăbit cu absolut nimic și asta cred că ne-a ajutat foarte mult. Ne-am oferit libertate unul altuia. Cum vrem aceleași lucruri, de acolo vine compatibilitatea.

Nu s-a ascuns nici măcar o secundă după calitățile sau defectele lui. Ne știam din vedere, dar nu am avut contact niciodată, să vorbim, să interacționăm… Așa cum spunea lumea, pentru că s-au spus foarte multe lucruri care nu erau adevărate. Și nu erau lucruri plăcute.

Eu eram singură, el era singur. Fiind sportivi, mergând pe aceeași nișă, avem ce discuta. Eu, în momentul acela, nu simțeam nevoia să fiu cu cineva pentru că încă eram în dezvoltarea mea și o perioadă am stat de timp singură. Am ncercat să mă regăsesc pe mine, să mă vindec, să nu intru în altă relație cu un bagaj emoțional încărcat. Și nu era chiar ok pentru celălalt”, spunea fosta gimnastă în vară.

blank