Showbiz, Stiri

Larisa, fosta Dragulescu, se lasa de arabi si trece la fotbalisti

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, a scapat de arabi si a trecut la fotbalisti

Larisa DragulescuDaca arabii o puneau pe fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, Larisa, sa se imbrace, asa fiind religia lor, iata ca a reusit sa puna mana pe un fotbalist care o sa lasa, cu siguranta, sa se dezbrace.

Noul iubit al Larisei face parte tot din lumea sportului, afisandu-se, mai nou, cu portarul de la Gloria Resita, Jivan Roland. Larisa Stoica (29) si-a scos practit parleala in urma interventiilor chirurgicale, la buze si la sani, reusind sa atraga un barbat cel putin la fel de atragator ca ea.

Desi Larisa declara ca nu este momentan indragostita, recunoaste ca a fost la o nunta alaturi de iubitul ei, unde nici macar nu ii cunostea pe miri.

„Da, am fost la o nunta impreuna. Nu ii cunosteam eu pe miri. Am fost partenera lui Roland. In acest moment nu sunt indragostita. Mi-as dori mult lucrul acesta. Deocamdata, pot sa spun ca suntem doar prieteni. El este si mai mic decat mine si chiar daca este din Resita, orasul meu natal, ne cunoastem de foarte putin timp.”, a declarat Larisa Stoica.

blank