Showbiz, Stiri

Larisa Dragulescu si-a tras iubit arab

Larisa Dragulescu incepe sa se aseze la casa ei, asa ca si-a gasit un iubit arab

 

Larisa DragulescuDaca Larisa Dragulescu se dezbraca din ce in ce mai des si apare prin tot felul de pictoriale cu tenta porno, aparent au dat rezultate. Blonda si-a tras un iubit arab, chiar daca momentan nu se grabeste sa oficializeze lucrurile.

 

„E prematur sa ma gandesc la asta, vreau sa merg din nou acolo, dar nu inca. El a fost in Romania si ii place aici.”, a spus Larisa Dragulescu.

 

Larisa Dragulescu si-a gasit iubitul arab si a pus gheara pe el dupa ce a fost recent in Abu Dhabi. Chiar daca nu sunt cu adevarat iubiti, totusi Larisa Dragulescu confirma ca ar fi in viata ei un barbat arab. Aceasta a mai spus ca momentan nu este interesata de acea zona, chiar daca are unde sa agate barbati cu bani, nu se poate adapta insa vietii unui musulman. Mai exact Larisa Dragulescu nu se poate abtine sa nu stea dezbracata iar religia iubitului ei ii cere sa poarte voal si saluri.

 

„Nu pot sa ma acomodez cu restrictiile lor. El nu era de acord sa ies cum voiam eu, trebuia sa imi pun mereu sal, sa fiu acoperita. El tine mult la traditie.”, a spus Larisa Dragulescu.

 

blank