Larisa Drăgulescu
Showbiz

Larisa Drăgulescu, probleme mari în căsnicie. Nu se mai ascunde! A spus totul despre relația cu Denis Alibec

Probleme în paradis pentru Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Trece printr-o perioadă grea pe plan personal. Căsnicia ei e pusă la grea încercare după ce au apărut informații despre ea și Denis Alibec, care ar fi avut o relație în urmă cu mai mulți ani.

Larisa Drăgulescu trece printr-o perioadă grea pe plan personal. Căsnicia ei e pusă la grea încercare după ce au apărut informații despre ea și Denis Alibec, care ar fi avut o relație în urmă cu mai mulți ani.

Larisa Drăgulescu a mărturisit, în direct la tv, ce a fost între ea și Denis Alibec, după ce un apropiat a spus că cei doi s-au iubit cu patimă în urmă cu câțiva ani.

Larisa Drăgulescu a negat aceste lucruri și a spus că chiar ar vrea să știe cine a lansat zvonurile. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a mărturisit că din cauza acestor zbonuri au apărut discuții tensionate în căsnicia ei.

Ea a mai spus că soțul ei, care se află în Germania în momentul acesta, a intrat la bănuieli și și-a închipuit tot felul de lucruri după ce s-a scris în presă.

„Eu as vrea sa stiu cine a spus chestia asta. Chiar sunt foarte curioasa. Știrea aceasta este de câțiva ani încoace, nu știu cine a putut să zică chestia asta. Trebuie să vină și cu dovezi. După ce au apărut știrile astea, ieri și alaltăieri am avut niște discuții cu soțul meu. Iți dai seama că el este în Germania și s-a gândit ca nu cumva să îl înșel. Sunt totuși căsătorită și este deranjant, nu-mi aduc lucruri bune atsfel de zvonuri.”, a declarat Larisa Drăgulescu în direct la Antena Stars.

Larisa Drăgulescu spune că de fiecare dată când a avut o relație s-a afișat cu persoana respectivă, dar că aici nu a fost cazul pentru că nici măcar nu-l cunoaște personal pe Denis Alibec.

„Eu când am avut o relație, m-am afișat peste tot. Eu nu-l cunosc personal pe Alibec. Nici măcar în mediul online u am avut vreo tangență.”, a mai spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu.