Larisa Drăgulescu
Showbiz

Larisa Drăgulescu o avere de două milioane de euro! Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu s-a apucat de videochat și duce o viață de lux

Larisa Drăgulescu a dezvăluit cum a ajuns să facă o avere în valoare de două milioane de euro.

 Larisa Drăgulescu a dat lovitura pe plan financiar după ce a divorțat de Marian Drăgulescu, toate acestea deoarece a ajuns să aibă propietăți care valorează aproximativ două milioane de euro.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că divorțul de fostul mare gimnast din România i-a priit. Chiar dacă a renunțat la tot ce a adunat împreună cu Marian Drăgulescu și s-a mutat la părinții ei în momentul în care s-a despărțit de celebrul sportiv, Larisa a făcut o avere singură.

Larisa a plecat în străinătate și a lucrat o bună perioadă de timp la un club de noapte, acolo unde l-a cunoscut și pe actualul ei soț, iar pandemia de COVID-19 a făcut-o pe fosta soție a lui Marian Drăgulescu să se apuce de videochat.

Tânăra este de părere că nu ar fi ajuns să adune o avere dacă rămânea căsătorită cu Marian Drăgulescu, bărbatul alături de care are o fetiță și un băiat.

„Este adevărat că dacă nu aș fi divorțat nu aș fi avut nimic din ce am astăzi. Ambiția m-a făcut să am ce am acum. Am suferit mult când am divorțat și că m-am întors acasă la părinții mei cu doi copii. Atunci am fost disperată, distrusă și mi-am dorit mult casa mea. Doar așa am reușit, altfel nu puteam”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Antena Stars.

Larisa face bani din filmulețe interzise minorilor

În urmă cu câteva luni, Larisa Drăgulescu nu s-a ferit să dezvăluie faptul că face bani din poze și filmulețe interzise minorilor, lucru despre care știe și Richard, fiul tinerei pe care îl are din căsătoria cu celebrul gimnast.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag. Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online (…) Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește. Sunt fericită, câștig bine. Pentru mine nu este nimic rău, nu înțeleg de ce unii se agită atât” a spus Larisa Drăgulescu în urmă cu mai mult timp.

  • 3: Larisa Drăgulescu