Showbiz, Stiri

Larisa Dragulescu a ajuns de urgenta la spital!

Soarele este cel mai bun prieten al doamnelor si domnisoarelor, insa, se poate transforma peste noapte intr-un adevarat dusman. Asa s-a intamplat si in cazul Larisei Dragulescu. Blonda a ajuns de urgenta la spital, in timp ce se afa in concediu.

De ceva vreme, Larisa Dragulescu se afla pe litoral, acolo unde se bucura din plin de mare si relaxare. Insa, daca pana acum soarele a fost prietenul ei cel mai bun, ajutand-o sa capete un bronz extrem de sexy, iata ca acum s-a intors impotriva ei.

Din cauza temperaturilor ridicate si a timpului indelungat petrecut pe sezlong, blonda si-a stricat concediul, ajungand de urgenta pe mana medicilor. Aceasta a fost luata cu ambulanta direct de la pensiunea unde era cazata si dusa la spitalul din Constanta.

Aici, medicii au constatat ca fosta sotie a lui Marian Dragulescu a facut o alergie foarte puternica de la soare, motiv pentru care s-a umflat rau si a manifestat mancarimi. Din fericire, dupa ce a fost tinuta sub observatie, starea de sanatate a Larisei s-a ameliorat, iar acum este in afara oricarui pericol.

De data aceasta, sedintra de bronzare s-a terminat prost pentru blonda, care a ajuns la spital cu o alergie