Showbiz, Stiri

Larisa Bercea și-a luat casă din dansul la bară

636x637_1372190806863df225

Nu a câştigat concursul “Românii au talent”, de la PRO TV, însă Larisa Bercea (23 de ani) nu se plânge. După ce a făcut furori cu dansul ei la bară, tânăra a fost remarcată, astfel că, după emisiune, ofertele au curs gârlă.

Larisa Bercea a dat de gustul banilor, care acum, după apariţia ei incendiară de la showul “Românii au talent”, îi vin din toate părţile. Totuşi, tânăra recunoaşte că a fost nevoită să facă o alegere grea.

“Nu am viaţă sentimentală, sunt singură de un an şi un pic. Am abandonat-o fără să vreau. Acum, pentru mine totul se rezumă la muncă. Muncesc foarte mult şi nu am cum să am o relaţie, din cauza jobului. Nu vreau să renunţ la el, pentru că am o meserie bănoasă. Dacă e să aleg între o relaţie şi carieră, o aleg pe aceasta din urmă”, ne-a mărturisit Larisa Bercea.

Acum, după ce în urma spectacolelor şi-a luat un apartament într-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti, Larisa strânge bani pentru alt proiect de-al său: vrea să deschidă un club de fitness, în care să predea dansul la bară.

“Am fost contactată de multe doamne şi domnişoare interesate de dansul la bară”, a motivat tânăra. În prezent însă, ea îşi împarte timpul între mai multe cluburi unde dansează, dar are oferte şi pentru a apărea în videoclipuri ori emisiuni, iar efortul merită: câştigă câteva mii de euro pe lună.

Îi plac bărbaţii cu burtică

Chiar dacă e singură, sexoasa şatenă ne-a dezvăluit cum arată bărbatul care vrea să o cucerească. Nu vrea să fie o păpuşă masculină, cu muşchi, epilat şi care să meargă mai mult decât ea la cosmetică.

“Mie îmi plac bărbaţii cu burtică şi cât mai simpli. Să fie foarte atent cu mine, să aibă încredere în mine şi să fie comunicativ”, a explicat ea.

blank