Comunicate de presa

Lapte de măgăriță, sănătate și distracție pe cinste la Ferma măgărițelor

Laptele de măgăriță este unul din cele mai prețioase daruri pe care ni le face natura. Este un lapte atât de similar cu laptele de mamă, încât, conform studiilor de specialitate, poate fi consumat chiar și de către persoanele cu intoleranță la lactoză.

Laptele de măgăriță are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Începând cu efectele sale pozitive asupra plămânilor și continuând cu modul în care combate îmbătrânirea, laptele de măgăriță este unul din acele alimente care nu ar trebui să lipsească din casa niciunui român, mai ales că poate fi cumpărat 100% natural, de la producători de încredere, din țara noastră.

Pentru cele mai bune rezultate, cel mai bine este să ții câte o cură cu lapte de măgăriță, de câte trei luni, de două ori pe an. Laptele de măgăriță se bea dimineața, pe stomacul gol, în cantități de aproximativ 100 sau 150 ml pe zi.

Ferma măgărițelor – sursa ta de lapte de măgăriță premium

Ferma măgărițelor, o fermă care a luat ființă în anul 2015, din inițiativa a doi frați ambițioși, este unul din acele locuri din România de unde poți să cumperi lapte de măgăriță de cea mai bună calitate.

Totul a început cu o singură măgăriță, care îngrijită cu multă dragoste, a oferit celor doi frați întreprinzători nu doar lapte premium, ci și ideea unui business de succes. În prezent. la Ferma măgărițelor sunt crescute nu mai puțin de 200 de măgărițe, iar ca afacere, business-ul crește și se dezvoltă armonios datorită implicării celor care îl conduc, dar și clienților tot mai numeroși care s-au îndrăgostit de el.

Ferma măgărițelor oferă în prezent clienților săi două tipuri de lapte de măgăriță: lapte de măgăriță crud, comercializat la flacon de 500 ml, precum și la sticlă de 250 sau 500 ml și lapte de măgăriță premium, la sticlă de 250 ml. Toate aceste produse deosebite pot fi cumpărate de pe website-ul FabricatinRO, o platformă care promovează și susține producătorii români și produsele lor de calitate. Pe această platformă, Ferma măgărițelor este listată alături de mulți alți producători români de succes, iar produsele sale pot fi cumpărate din magazinul Ferma măgărițelor, dedicat ei.

Înainte de pandemia de COVID-19, Ferma măgărițelor era des vizitată de familii cu copii, atât pentru produsele sale, cât și pentru ca cei mici să se poată conecta cu natura și să se joace cu simpaticii măgăruși.

Acum, când lucrurile se întorc încet încet la normal, Ferma măgărițelor și-a deschis din nou porțile pentru cei care vor să guste din minunatul lapte de măgăriță de la fermă și să petreacă un timp plăcut și relaxant în compania măgărușilor.

Cea mai bună perioadă din an pentru o vizită la Ferma măgărițelor este vara, când vremea este destul de caldă pentru a te putea bucura la maxim de o plimbare cu trăsura prin fermă și împrejurimi, dar și de toate celelalte atracții pe care ți le-au pregătit cei doi frați întreprinzători.

Cauți un loc de unde să-ți iei porția de sănătate, dar și să te distrezi pe cinste alături de familie? Ferma măgărițelor este recomandarea noastră!