IT&C, Stiri

Lansarea iPHONE 6. Două modele iPHONE 6, lansate.

Apple a lansat iPHONE 6, reproiectat cu ecrane mai mari faţă de modelele precedente, cu colţuri rotunjite şi carcasă mai subţire. Au fost lansate două telefoane iPHONE 6, cu ecrane de 4,7 inci și 5,5 inci. De asemenea, ne așteptăm și la un ceas inteligent, scrie PlayTech.ro.

imagescat01tbb_75418400

La lansarea iPHONE 6 din această seară va participa inclusiv trupa U2, potrivit unor surse citate de Huffington Post. Cu toate că trupa a negat zvonurile, se pare că organizatorii vor să ţină secretul până în ultima clipă. Există chiar o legătură între ultimul album al formaţiei şi noul iPHONE, spun sursele citate.

– Utilizatorii IPHONE 6 Plus vor juca jocuri într-o rezoluţie mai mare decât consolele din următoarea generaţie.

– IPHONE 6 este cu 50 la sută mai rapid decât iPhone-ul original.

IPHONE 6 este cu până la 50 la sută mai efcient în ceea ce priveşte economisirea de energie.

Performanţa procesorului va fi de 50 de ori mai mare decât cea a IPHONE-ului original.

Este vorba despre două iPhone-uri: IPHONE 6 şi IPHONE 6 Plus.

IPHONE 6 are o rezoluţie de 1334 x 750 cu 326 de pixeli pe inch, pentru un display cu mai mult de 720 de pixeli

IPHONE 6 Plus are o rezoluţie de 1920 x 1080 cu 401 pixels pe inch. Rezoluţia HD este de 1080 pixeli.

iPHONE 6. Cei interesaţi să vadă în timp real lansarea celui mai nou model de iPHONE pot urmări sesiunea PlayTech de live text aici. De asemenea, evenimentul lansării iPHONE6 este transmis VIDEO online pe site-ul APPLE, într-o pagină creată special VEZI AICI

iPHONE 6. Sunt câteva lucruri sigure cu privire la iPHONE 6, pe lângă multe alte bănuieli și falsuri. În mod cert, va avea un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare. Dincolo de existența unui iPhone de 5,5 inci, cel care înlocuiește actuala linie va avea display de 4,7 inci. Camera a fost îmbunătățită, fără să știm precis câți megapixeli va avea, iar printre funcționalități probabil că nu se vor număra filmarea 4K sau fotografierea RAW, ca la unele modele Nokia.

iPHONE 6 de 5,5 inci ar urma să aibă o rezoluție de 2.208×1.242 pixeli. Astfel, imaginea ar fi împărțită după cum se vede în imaginile de mai jos, fiind disponibile mai multe informații. Totuși, asta înseamnă că aplicațiile vor trebui actualizate pentru a rula bine pe noul telefon, lucru de care dezvoltatorii vor trebui să se preocupe.

iPHONE 6 vine cu iOS 8 și cu un pachet Health Kit pentru fitness și monitorizarea sănătății. Odată cu 2014, Apple va avea și gadgeturi purtabile care să „comunice” cu telefonul și tableta companiei. Nu știm încă dacă iWatch vine odată cu iPhone 6 sau cu iPad. Un alt amănunt cunoscut despre iPhone 6 este că va avea o construcție nouă, diferită de iPhone 5s, dar păstrează cititorul de amprente Touch ID.