International, Stiri

Lady Gaga a surprins pe toata lumea la Oscar

Lady GagaLady Gaga a surprins pe toata lumea si in special pe ziaristi la decernarea premiilor Oscar. Celebra cantareata s-a prezentat la celebrea ceremonie din Los Aangeles duminica seara, intr-o rochie foarte eleganta. Lady Gaga este cunoscuta pentru aparitiile sale extravagante insa de aceasta data toata lumea a fost surprinsa vazand-o pe Lagy Gaga intr-o rochie foarte eleganta care o prinde foarte bine.

Lady-Gaga-2014-OscarsLa ceremonia de duminica seara, Lady Gaga a purtat o rochie foarte simpla, Versace, rochie la care a accesorizat si o esarfa alba, enorma. Ea ajuns printre ultimii invitati de la Oscar. In prima parte a serii Lady Gaga a ales sa poarte o rochie eleganta si parul prins intr-un coc. In cea de-a doua parte a serii, artista a ales sa isi schimbe rochia, pastrand aceeasi eleganta. La aceasta festivitate Lady Gaga a venit neinsotita. Taylor Kinney are o relatie de mai bine de doi ani cu celebra cantareata.

Incadrul evenimentului din Los Angeles mai multe vedete de sex feminin au ales sa isi schimbe rochiile pe parcursul serii, la fel ca si Lady Gaga. Printre acestea se numara Jennifer Lawrence, Christine Teigen sau Penelope Cruz.

Premiile Oscar sunt printre cele mai apreciate si asteptate de toata lumea filmului. Nici in acest an favoritul publicului, Leonardo DiCaprio nu a reusit sa primeasca Oscarul. Acesta a tinut insa sa il felicite pe cel care a luat premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, Matthew McConaughey, pentru rolul din “Dallas Buyes Club”.

Este singurul premiu care ii mai lipseste din colectie si pe care si-l doreste foarte mult. Cel mai bun film a fost ales “12 ani de sclavie”, in timp ce filmul “Gravity” a reusit sa castige 6 premii din cele 10 categorii la care a fost nominalizat.