Showbiz, Stiri

Lady Gaga socheaza din nou: a mers la restaurant in fundul gol

Cantareata in varsta de 27 de ani se pare ca a revenit la stilul excentric, care a facut-o remarcata.

Surprinsa zilele trecute de paparazzi in West Hollywood, in timp ce mergea alaturi de iubitul ei, la restaurantul Chateau Marmont, Lady Gaga a surprins cu tinuta care nu acoperea mare parte din trup.

24-tk3s_lady-gaga1_899ec184aaArtista americana si-a uimit si in acelasi timp oripilat fanii aflati in West Hollywood, Los Angeles, prin aparitia sa soc. Fotografiata in timp ce se indrepta impreuna cu iubitul ei, Taylor Kinney, spre un luxos restaurant pentru a lua cina, diva a uimit prin tinuta sa total nepotrivita, care dezvaluia mult mai mult decat ar fi fost necesar.

Purtand doar un body din dantela, transparent, Lady Gaga nu a lasat loc de interpretari si a iesit mai mult dezbracata, lasand la vedere lenjeria intima.

Si mai stanjenitor, vedeta avea costumul rupt in zona posteriorului, fapt ce a lasat sa se observe foarte usor pana si bubele de pe fund, detaliu ce a fost imediat surprins de paparazzi.

24-tk3s_lady-gaga3_65852267a2Lady Gaga se reface dupa o operatie la sold si aparent avea nevoie de atentia primita de la paparazzi si de publicitate, artista pregatindu-se de lansarea unui nou single, dar si a unui nou album, “Artpop”.

 

 

Diana Albu.

blank