Lady Gaga
Showbiz

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit aniversarea a patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului, în Malibu, după ce și-au rezolvat, se pare, problemele de cuplu. Cei doi s-au despărțit pentru scurt timp, la începutul anului trecut.

Gaga și Michael au fost văzuți pentru prima dată împreună în 2020, sărutându-se în Las Vegas, de Anul Nou.

Acum, artista Lady Gaga în vârstă de 37 de ani a purtat o ținută casual șic, cu o jachetă de piele maro, colanți negri și cizme cu toc subțire. Partenerul ei (46 de ani) a îmbrăcat o jachetă colorată, pantaloni verde militar și pantofi sport negri. Directorul Parker Group ținea în mâini o cutie cu pizza și un suc.

Lady Gaga

Cel mai recent au apărut în public în noiembrie, la un restaurant din Beverly Hills.

De ce s-au despărțit Lady Gaga și Polansky, la începutul anului 2023
La începutul anului 2023, Gaga și Michael au luat o pauză. Se pare că au decis să meargă pe drumuri separate după ce cântăreața i-a spus că își dorește o căsnicie și copii, în timp ce expertul în tehnologie i-a mărturisit că nu este pregătit să facă acești pași. Relația „s-a lovit un zid”, a notat la vremea respectivă OK Magazine.

Dar în august au fost văzuți din nou împreună, inclusiv la afterparty-ul Saturday Night Live, unde au sosit ținându-se de mână.

Polansky este absolvent al Universității Harvard și conduce grupul Parker al fondatorului Napster, Sean Parker.

Grupul, care gestionează afacerile, investițiile, interesele politice și caritabile ale Parker, are sediul în San Francisco.

Anterior, Gaga a fost logodită cu actorul Taylor Kinney, cei doi despărțindu-se după cinci ani, în 2016.

De asemenea, s-a speculat că ar fi trăit o poveste de dragoste cu actorul Bradley Cooper, colegul ei din „A Star Is Born”, dar zvonurile au fost infirmate. Se pare însă că cei doi sunt doar buni prieteni. Au fost văzuți ultima oară împreună la mijlocul lunii decembrie, în Los Angeles, pe covorul roșu, la premiera celui mai nou film al lui Cooper, „Maestro”.

blank