International

Lady gaga se razbuna. S-a pozat in lenjerie sa dovedeasca lumii ca nu e gravida

Lady gaga se razbuna. S-a pozat in lenjerie sa dovedeasca lumii ca nu e  gravida

Lady Gaga

Contoversata Lady Gaga si-a facut cateva poze in intimidate, expunandu-si corpul pentru a contrazice gura targului, care spune in ultima vreme ca diva ar fi insarcinata, motiv pentru care s-ar fi ingrasat.

A socat de atatea ori incat nu mai conteaza cum si in ce fel apare, fanii o iubesc. Dupa ce in ultima vreme reginei muzicii pop, Lady Gaga, i s-a masurat la milimetru centrimetri de grasime care i s-au depus pe solduri si s-a zvonit ca ar fi insarcinata, diva taie pofta de barfa tuturor. S-a pozat in lenjerie intima, cu corpul rotunjor la vedere, pentru a dovedi ca nu e gravida, ci doar s-a ingrasat un pic. Pozele au fost postate pe siturile de socializare alaturi de comentarii si dezvaluiri. Lady Gaga a marturisit fanilor ca inca de la varsta de 15 ani are probleme de anorexie si bulimie, ceea ce nu da dreptul acum iscoditorilor sa o judece ca s-a ingrasat.

De neinteles este faptul ca diva apare in poze cu ochii inchisi, de parca blitzul aparatului era prea puternic. Oare e chiar Lady Gaga? Sau e doar o cacialma pentru a ascunde adevarul gol-golut?

 

blank