International, Stiri

Lady Gaga se pregătește de nuntă

Lady Gaga s-a logodit în urmă cu o săptămână cu actorul Taylor Kinney. La ceremonie sunt așteptați invitați de top, precum Donatella Versace și Kelly Osbourne.
763278l-640x0-w-fea74805

Lady Gaga şi Taylor Kinney s-au logodit pe 14 februarie, iar vedeta a dat vestea pe o rețea de socializare. „Mi-a dăruit inima lui de Ziua Îndrăgostiţilor, iar eu am spus «Da»!”, a scris ea pe contul său de Instagram, unde a publicat şi fotografia unui inel în formă de inimă.

Cei doi fac deja planuri de nuntă, scrie publicația Life & Style, care anunță că evenimentul va avea loc la proprietatea în valoare de 23 de milioane de dolari pe care artista o deține în Malibu. „Casa e situată pe colinele din preajma localității și e înconjurată de munți. Ea îi spune <<cel mai apropiat loc de Rai>>”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Persoana respectivă a mai dezvăluit că amfitrionul petrecerii va fi cântărețul de jazz Tony Bennett, un bun prieten al vedetei, care va interpreta celebra piesă „Cheek To Cheek”, pe care ei au mai cântat-o în duet, într-o emisiune de televiziune.

Decorul va include foarte multe flori, care vor fi comandate de la un furnizor important, Sea Lily Malibu, iar șampania va curge din belșug, a mai spus sursa citată de Life & Style.

 

Printre vedetele care vor fi prezente se vor număra Donatella Versace and Kelly Osbourne.

Întrucât cei doi miri sunt din New York, familiile lor îi vor însoți pe cealaltă coastă a Statelor Unite cu mai multe curse aeriene.

blank