International, Stiri

Lady Gaga este grav bolnava. Isi anuleaza turneul mondial

Lady Gaga este grav bolnava. Isi anuleaza turneul mondial

Lady Gaga este grav bolnavaLady Gaga a primit o veste soc din partea medicilor, fiindu-i afectata sanatatea, aceasta trebuie sa isi anuleze turneul mondial

Controversata Lady Gaga a ajuns la mana medicilor, aceasta avand probleme grave de sanatate. Medicii au anuntat-o ca are probleme la sold si trebuie operata de urgenta, apoi trebuie sa urmeze o perioada de repaus. Astfel s-a luat decizia anularii concertului mondial, fiind absolut necesara interventia chirurgicala asupra vedetei.

“Dupa numeroase teste, s-a dovedit ca Lady Gaga are articulatia soldului drept serios afectata de miscarile repetate din timpul concertelor. Va trebui sa fie operata. Apoi va avea nevoie de o perioada de pauza. Va anuntam cu regret ca turneul sau mondial va fi anulat.”, anunta reprezentantii cantaretei Lady Gaga.

Turneul “Born this way ball” este in consecinta anulat, reprezentantii si fanii fiind luati prin surprindere. Cantareata Lady Gaga deja a fost vazuta in scaunul cu rotile, semn ca intradevar este grava situatia ei.