Showbiz, Stiri

Lady Gaga doneaza dragostea si bani

Lady Gaga doneaza dragostea si bani 
blank
Cantareata Lady Gaga (26) este cunoscuta pentru ipostazele socante in care apare dar si pentru generozitatea iesita din comun.
A fost vazuta recent in Brazilia pentru a sustine un concert si chiar in momentul in care cantareata iesise sa se relaxeze facand plaja, mii de fani s-au strans in fata hotelului. Lady Gaga nu s-a putut abtine si a iesit la balcon sa ii salute.


Aceasta s-a grabit sa le lase si un mesaj pe twitter : „Brazilia, sunt sute de oameni la hotel si despre asta este vorba – o revoluţie prin muzica!!! Va trimit acum hamburgeri, cartofi si Cola! Va iubesc!!!”. Artista a vrut astfel sa isi rasplateasca fanii vazand ca se aduna cu miile sa o salute la hotel. 


Acest gest nu este singurul mai marinimos deoarece cantareata a donat recent suma de 1 milion de dolari pentru new-yorkezii afectati de uraganul Sandy care a ravasit pur si simplu coasta Americii, cu mesajul :”Va rog sa acceptati acest dar din partea mea, a parintilor mei Joe si Cynthia si a surorii mele Natali. Multumim orasului New York pentru ca ne-a crescut”, a spus Lady Gaga.

 

blank