International

Lady Gaga apare goala în numele artei pop

Celebra Lady Gaga ramane o nonconformista si isi promoveaza viitorul album, “ARTPOP” cu imagini cat mai neconventionale, in care ea apare nud.

 Lady-GaGa Artpop

A fost lansata prima fotografie promotionala pentru albumul „ARTPOP” semnat Lady Gaga. In imaginea pe care a postat-o recent pe Twitter, Mama Monstru apare goala, stand pe un fotoliu realizat din componente electronice….
Nu este prima dată cand in ultima jumatate de an, Lady Gaga isi surprinde fanii printr-un post pe Twitter. Mama Monstru a lansat astfel o fotografie ce anunta in mod oficial lansarea in curand a unui prim single de pe albumul „ARTPOP”.

Tot pe Twitter, Lady Gaga a prezentat o fotografie cu ea nud, realizata pentru coperta “Revistei V”.
„Primul single de pe ARTPOP apare pe 19 august #24 de zile”, a fost mesajul postat de Gaga in dreptul unei fotografii in care apare goala, stand pe un fotoliu realizat integral din componente electronice.

De asemenea, un clip nou nout face deja furori pe internet. Este vorba despre o filmare in care controversata artista apare facandu-si un piercing in septul nazal.

Lady Gaga revine pe scena luna viitoare pentru prima oara dupa ce, la inceputul acestui an a suferit un accident si a fost suspusa unei interventii chirurgicale la nivelul soldului. Artista va prezenta primul single de pe albumul „ARTPOP” in cadrul galei de decernare a MTV Video Music Awards 2013.