Featured, Showbiz

Lady Gaga a pozat nud și a declarat că arta nu înseamnă pronografie

Rețeta succesului pentru orice artist: să atragi atenția asupra ta înainte să te adresezi lumii. Lady Gaga se numără printre vedetele care o respectă cu strictețe.
Lady Gaga a pozat fără haine pentru revista Paper, cu o lună înainte de lansarea celui de-al șaselea său album muzical – Chromatica.

„Cred că ceea ce face noi aici este artă, nu pornografie”, le-a spus Lady Gaga reprezentanților revistei. Înainte de ședința foto, artista a ținut să precizeze că e de acord să se dezbrace „de față cu toți cei din această cameră”.

Fotografiile, realizate de Frederik Heyman, ne-o arată pe Lady Gaga complet transformată, în ipostaze care amintesc de fenomenul cyborg.

blank
Cântăreața a fost imaginată de fotograf jumătate om, jumătate android, inspirat de experiența ei terifiantă cu o nouă boală cu care a fost diagnosticată în 2017: fibromialgia.

O boală cronică ce se manifestă prin dureri ale mușchilor și ale țesutului moale, fibromialgia poate fi cauzată de un eveniment traumatic sau de stres cronic. Lady Gaga le-a experimentat pe amândouă.

blank

Stresul vieții de artist în prima linie și experiența terifiantă a violului căruia i-a căzut victimă la vârsta de 19 ani sunt cei doi posibuili factori declanșatori ai bolii.

Gaga s-a împăcat cu ideea că nu va scăpa niciodată de simptome și și-a imaginat un album muzical inspirat din experiența ei de viață. Chromatica urmează să fie lansat la 10 aprilie 2020.

blank

Dar, până atunci, are nevoie de promovare pe măsură.

 

blank