Featured, Showbiz

Lady Gaga a căzut atât de grav, în timpul unui spectacol, încât publicul a crezut ca a decedat

Cântăreaţa americană Lady Gaga a căzut de pe scenă în timpul show-ului pe care l-a susţinut joi seară, în Las Vegas, iar unii dintre spectatori au scris pe o platformă online că a fost o căzătură atât de urâtă încât au crezut iniţial că artista a murit, potrivit bbc.com.

Cântăreaţa l-a invitat pe un fan, pe nume Jack, pe scenă şi i-a sărit în braţe, dar acesta şi-a pierdut echilibrul şi au căzut amândoi de pe scenă.

„Am crezut că a murit”, a scris ulterior un spectator pe platforma online Reddit.

Totuşi, Lady Gaga s-a întors pe scenă, cu Jack alături de ea, pentru a cânta „Million Reasons”.

 

„Este uimitor. Ne iubim atât de mult încât am căzut de pe scenă”, a spus Lady Gaga, adăugând: „Am căzut unul în braţele celuilalt. Am fost ca Jack şi Rose de pe Titanic. Cred că vom bea nişte ceai după”.

Fanii au fost îngrijoraţi pentru starea de sănătate a cântăreţei, care suferă de fibromialgie, o maladie ce afectează încheieturile şi provoacă dureri cronice.

Însă Lady Gaga a calmat publicul şi l-a consolat pe Jack, care a început să plângă după incident.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Lady Gaga este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy. Artista a câştigat şi două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul „American Horror Story”, precum şi pentru piesa „Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star is Born”, de Bradley Cooper. În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria „cea mai bună coloană sonoră”, cu melodia „Til It Happens To You” din documentarul „The Hunting Ground”. A fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din „A Star is Born”, dar şi pentru piesa „Shallow”, categorie în care a fost, de altfel, desemnată câştigătoare.

blank