Traian Băsescu , sensibil ca o fată mare!

  Basescu lacrimi (15)

Că avem un preşedinte sensibil, ştie o ţară întreagă. Momentele de comemorare sau de despărţire sunt prea dureroase pentru Traian Băsescu şi bărbăţia lui dispare dând frâu liber lacrimilor. În public!

Basescu lacrimi (5)

Din 2004 şi până acum, preşedintele Traian Băsescu a plâns de nouă ori, a numărat Click. Şeful statului a izbucnit prima oară în lacrimi în 2004, atunci când Theodor Stolojan a anunţat că se retrage din cursa pentru preşedinţie, din motive medicale. La vremea aceea, Băsescu era preşedintele PD.

Basescu lacrimi (7)

În 2005 a plâns cel mai mult, de două ori. Prima oară la Washington la Muzeul Holocaustului şi a doua oară la Constanţa, la festivitatea de deschidere a anului universitar la Academia Navală. Nostalgic, preşedintele şi-a adus aminte de anii de studenţiei spunând: „Nimeni nu-şi iubeşte familia mai mult decât marinarul”.

Basescu lacrimi (8)Î

n 2006, Băsescu a ţinut să plângă iar, impresionat fiind de moartea unui militar ucis în Afganistan.

Şi în 2007, la intrarea României în UE, Băsescu a lăcrimat din nou.

La inaugurarea Casei Olimpice de la Beijing a României în 2008, şeful statului a izbucnit din nou în lacrimi.

Traian Băsescu nu şi-a putut stăpâni lacrimile nici în 2009, când a depus o coroană de flori la mormântul eroilor români.

Şi în septembrie 2011 aflat la Şcoala de vară a UNPR, Băsescu a spus, lăcrimând, că un model de viaţă poate fi generat şi de stilul celor de vârsta a treia, categorie în care s-a inclus.

Joi, când fratele său, Mircea a fost reţinut de DNA, Traian Băsescu a ţinut o scurtă declaraţie de presă legată de scandalul din familie. La finalul acesteia, cu lacrimi în ochi, Băsescu a precizat că “între consolidarea justiţiei şi reflexul de a-mi apăra fratele, aleg prima opţiune”.

Citeste si...
Gabi Oprea il lucreaza in tacere pe Traian Basescu: o intreaga filiala a PMP a trecut la UNPR