Actualitate, Stiri

Lacrimile mamei n-au mai putut să-l salveze! Fiul Sorinei Plăcintă va face puşcărie!

Andrei Plăcintă are unde să se coacă la minte! A fost condamnat definitiv la patru ani și jumătate de închisoare cu executare

andreiplacinicicic_99543200

Andrei Plăcintă, fiul fostului senator Sorina Plăcintă, a fost condamnat definitiv, luni, la patru ani și jumătate de închisoare cu executare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Instanța supremă i-a respins luni recursul lui Plăcintă și a menținut decizia de condamnare dată în martie 2013 de Curtea de Apel București, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Decizia este definitivă, iar Andrei Plăcintă va fi încarcerat.

Procurorii au stabilit că în seara zilei de 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitală, pe fondul unor neînțelegeri cu prietena sa, Andrei Plăcintă a lovit-o pe fată și a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota și plafonul autoturismului tinerei, pe care l-a deteriorat, îndoind capota și spărgând luneta.

placinta-plangand
Stresata, Sorina Placinta a plans in plenul Parlamentului

În momentul în care în apărarea fetei au intervenit doi bărbați, Andrei Plăcintă, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai multe ori cu mașina pe trotuar, cu intenția vădită de a-i lovi.

În aceste condiții, în timp ce încerca să țină cu mâinile de capota mașinii, unul dintre bărbați a căzut în fața autoturismului, iar Andrei Plăcintă, prin manevre succesive în față și în spate, a trecut peste el, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au d

 

blank