Showbiz

Lacrimi în platou după difuzarea unui material cu Bia, Robert și doamna Anina!

Bia s-a apropiat de doamna Anina în bucătăria și i-a ajutat pe iubitul ei și viitoarea soacră să poarte o discuție lămuritoare.

În bucătorie, Bia s-a apropiat timid de doamna Anina. S-a oferit să o ajute, iar mama lui Robert a spus că nu are nevoie de nimic, doar să îi țină companie.

Așa a și făcut concurenta, iar curând aveau să lase tensiunile în spate, să se confeseze și să se îmbrățișeze.

Mai târziu, Bia discuta cu Robert și doamna Anina în dormitor. Deși inițial conversația mamă-fiu a fost tensionată, s-a încheiat cu un moment extrem de emoționant, ce a adus lacrimi pe obrajii celor din platou.

Lacrimi în platou după difuzarea unui material cu Bia, Robert și doamna Anina

Doamna Anina, Robert și Bia au avut o discuție care a dus la o nouă împăcare. Băiatul i-a spus că o iubește, iar doamna Anina s-a emoționat profund, afirmând că e prima dată când aude asta de la fiul său.

Simona Gherghe s-a emoționat până la lacrimi, la fel ca Bia. În emisia live din 12 decembrie 2023, cei trei s-au îmbrățișat strâns.

”Sângele apă nu se face și să veniți întotdeauna la mine, fără frică”, le-a zis doamna Anina.

Robert a punctat că în ziua Finalei Mireasa va fi la brațul mamei sale, după ce, în urma tensiunilor, a afirmat că nu își dorește asta.

Totul după ce au reușit să comunice eficient, să lămurească toate neînțelegerile și să își dea seama fiecare ce a greșit în relația lor.

Băiatul a rugat-o pe mama lui să nu îi mai pună diverse etichete, să nu o mai jignească pe aleasa lui și să aibă răbdare ca să îl asculte. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

 

blank