Copleşit, fiul ei a plâns lângă coşciugul mamei sale. Astăzi va fi înmormântată, la Cernica

fiu Marioara(2)

Dupa o viata dedicata televiziunii nationale, Marioara Murarescu a ajuns luni pentru ultima oara la sediul TVR. Pe langa artistii de muzica populara pe care i-a lansat, alaturi de ea au fost si Petre fiul realizatoarei impreuna cu sotia sa. Sicriul cu trupul neinsufletit al artistei a fost pazit in permanenta de artisti de muzica populara

Sicriul cu trupul neinsufletit al Marioarei Murarescu a fost depus pentru cateva ore la sediul televiziunii romane, iar apoi cortegiul funerar s-a îndreptat spre cimitirul Cernica, acolo unde realizatoarea va fi ingropata marti.

fiu Marioara

Petre, singurul fiul al Marioarei Murarescu, de abia putea sa-si controleze lacrimile, iar alaturi de el a a stat in permanenta sotia sa, Oana. Pe chipul celor doi se citea numai durere. Sicriul deschis a fost vegheat in permanenta de patru interpreti de muzica populara, printre care si Nicolae Furdui Iancu.

Marioara Murarescu a pierdut lupta cu o boala necrutatoare, dupa ce ultimele sase luni le-a petrecut prin diferite spitale. Pe 30 ianuarie regretata artista si-a dat ultima suflare, iar una dintre ultimele sale dorinte a ramas neimplinita. Ea vroia sa organizeze cu ocazia implinirii a 30 de ani de “Tezaur Folcloric” un spectacol grandios la Sala Palatului.

 

Citeste si...
Incredibil! Ce-i este dat lui Victor Slav să audă?!