Showbiz, Stiri

La un an de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea a plâns în hohote la mormântul lui

Anca Pandrea: „Ia-mă la tine! Nu vreau să mai trăiesc Iura, scumpul meu!”

media_138400669259380700

In urma cu un an ne luam adio de la Iurie Darie. Actorul a inchis ochii dupa ce starea sa de sanatate s-a deteriorat iremediabil din cauza mai multor complicatii. I-a stat aproape, in tot acest timp, partenera sa de viata, Anca Pandrea, cea care si acum, la un an de la disparitia indragitului actor il plange in hohote. Mai mult, ea i-a transmis cateva mesaje socante, chiar si prin intermediul preotului care a slujit azi la pomana.

media_138400668383597000

„Nu vreau sa mai traiesc! Vreau sa ma cheme mai repede la el!”, i-a spus Anca Pandrea azi preotului care a slujit la mormantul indragitului Iurie Darie, din cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti. Partenera de viata a maestrului si-a plans barbatul toata ziua! L-a jelit acasa cand i-a strigat numele prin incaperile ticsite cu pozele lui Iura si la cimitir. „Ia-ma la tine! Nu vreau sa mai traiesc Iura, scumpul meu!”, striga Pandrea care abia mai putea respira de plans.

media_138400669473554100

Daca la inmormantarea lui Iurie Darie au participat peste 100 de persoane, la parastasul de un an abia daca au fost 30 de oameni. Printre acestia s-a numarat si fiul actorului, Ducu Darie. Daca in trecut el si Anca Pandrea nu se intelegau atat de bine inca de acum un an cei doi au ingropat securea razboiului, avand o relatie mai mult decat civilizata.

Ducu Darie a imbratisat-o pe Anca Pandrea in momentul cand s-au intalnit la parastasul de un an al marelui actor. Ducu a venit si el astazi la casa unde tatal sau a murit si apoi la cimitir. „Nu trece o zi in care sa nu ma gandesc la el si la mama. Ma simt fericit, la modul ca simt o caldura cand imi amintesc de ei. Ma simt protejat”, a spus Ducu Darie.

media_138400669672179100

In casa, pe una dintre fotografiile actorului Anca Pandrea a scris cu pixul: „Te iubesc, sufletul, viata mea, dragostea mea, iubirea mea, Copilul meu!”

Iurie Darie s-a nascut in anul 1929 in Basarabia. A absolvit in 1952 Institutul de Arta teatrala si cinematografie. A jucat in peste 40 de filme, printre care Fratii jderi, seria BD, Drumul oaselor, Ringul sau Triunghiul Mortii. A jucat in mai multe piese pe scena Teatrului de comedie. A murit anul trecut, la 83 de ani, la resedinta sa din Bucuresti.

blank