International, Stiri

La trei luni de la naştere, Kate Middleton are un abdomen perfect!

Ducesa de Cambridge a jucat volei pe tocuri

Kate

 Ducesa de Cambridge, Catherine, a vizitat vineri Parcul Olimpic din Londra şi şi-a dovedit forma fizică bună jucând volei, deşi purta pantofi cu platformă înaltă, scrie presa britanică.

Soția prințului William a ales pentru această ocazie un tricou alb cu dungi negre, o jachetă de culoare închisă Ralph Lauren, pantaloni mulați şi pantofi Russell & Bromley.

catherine duchess

Cei prezenţi au rămas impresionaţi de cât de atletică şi înaltă este ducesa. ba mai mult, aceasta nu s-a lăsat intimidată de platformele de la pantofi de cinci cm şi a jucat volei cu echipele selectate. Ducesa a lovit precis şi sigur de fiecare dată dovedind mari afinităţi către sport.

„A jucat pe tocuri, este impresionant”, a spus unul dintre jucători, care a lăudat abilitatea ducesei de a juca volei şi care şi-a mărturisit ‘privilegiul şi onoarea’ de a fi împărțit terenul de sport cu ea.

Kate Middleton

Însă audienţa a fost foarte uimită când Kate, fără să vrea, la o săritură şi-a dezvelit abdomenul perfect tonifiat după naştere. Soţia prinţului William este într-o formă excelentă la trei luni dupa naştere şi acest lucru se vede pe trupul cât şi pe chipul ei. Încă o dovadă de graţie, bun simţ şi eleganţă!

Acesta a fost primul eveniment de caritate la care Catherine a participat singură de la naşterea prințului George, la 22 iulie. De atunci, ducesa a apărut de două ori în public împreună cu prințul William, la un maraton din Anglesey şi la un dineu, aminteşte sursa citată.

Ducesa de Cambridge a fost ambasador al Jocurilor Olimpice de la Londra, iar în prezent patronează organizația SportsAid, care acordă stimul financiar tinerilor sportivi aflați la început de carieră.

Kate 1

Kate Middleton l-a născut pe prinţişorul George în iulie, dar se pare că deja se pregăteşte pentru a rămâne iar însărcinată. Presa britanică speculează că Will şi Kate şi-ar dori un al doilea bebeluş cât mai rapid. În primul rând, ei au declarat în trecut că şi-ar dori doi copii, iar pe de altă parte, William e foarte apropiat de Harry, care e cu numai doi ani mai tânăr decât el, iar diferenţa prea mare de vârstă între copiii din aceeaşi familie nu este oricum de dorit.

 

 

 

blank