Niculescu
Featured, Sport

La Tokyo, Niculescu și Olaru, crize de nervi în proba de dublu

Monica Niculescu și Raluca Olaru și-au pierdut pe rând cumpătul în timpul meciului din optimile probei de dublu de la Jocurile Olimpice.

Tenismenele au fost învinse de australiencele Ellen Perez și Samantha Stosur la proba de dublu feminin. Româncele au țipat de supărare la capătul meciului în care au ratat șapte mingi de set.

Monica Niculescu şi Raluca Olaru au pierdut în optimi la dublu

Perechea română Monica Niculescu/Raluca Olaru a fost învinsă de cuplul australian Ellen Perez/Samantha Stosur cu 7-6 (3), 7-5, luni, în optimile de finală ale probei feminine de dublu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Perez şi Stosur s-au impus în Ariake Tennis Park după exact două ore de joc.

Româncele au făcut un prim set foarte bun, au condus cu 5-1, dar au ratat şapte mingi de set (două la 5-3, cinci la 6-5), înclinându-se în tiebreak cu 3-7.

Actul secund a fost echilibrat, dar australiencele au reuşit un break la 5-5 şi au încheiat disputa la a patra minge de meci.

România a rămas fără reprezentante la tenis, după ce Mihaela Buzărnescu a fost învinsă luni de Marketa Vondrousova (Cehia), în turul al doilea la simplu, cu 6-1, 6-2.

La ediţia trecută a Jocurilor Olimpice, tenisul aducea o medalie de argint României, la dublu masculin, prin Horia Tecău şi Florin Mergea.