la Târgu Mureş
Actualitate, Featured

La Târgu Mureş, bărbat găsit împușcat în cap, în propria casă

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit, marţi, de polițiști împuşcat în cap în locuinţă sa la Târgu Mureş.

Alertă la Târgu Mureş. Potrivit IPJ Mureş, în jurul orei 17:00 poliţiştii au fost sesizați că un bărbat a fost găsit decedat în casă.

Alertă la Târgu Mureş. Bărbat găsit împuşcat în cap, în locuinţa proprie!

„Bărbatul a fost identificat ca fiind din Târgu Mureş şi având vârsta de 55 de ani. În continuare cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Târgu Mureş”, a spus pentru Antena 3, Emanuela Farcaş, purtător de cuvânt IPJ Mureş.

De altfel, în urmă cu două săptămâni, un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile după ce a intervenit într-un conflict între mai mulţi tineri. Incidentul s-a petrecut în municipiul Constanţa, iar victima a ajuns la spital. Incidentul, care a avut loc la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători, a fost anunţat prin apel 112. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a fost urmarea unui conflict spontan între trei tineri.

„La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceștia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Constanța, potrivit ziuadeconstanta.ro

Victima poate depune plângere în termen de 90 de zile.

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Pistoalele cu bile nu sunt supuse autorizării sau notificării. Pot fi deținute de orice persoană majoră.

La mijlocul lunii noiembrie 2020, doi oameni au fost împușcați în plină stradă. Poliţiştii Secției 2 Constanța au intervenit pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în faţa unei cafenele, după ce un apel la 112 a anunţat că mai multe persoane au fost împuşcate de un bărbat.

Totul s-a petrecut în fața cafenelei Filicori, acolo unde, un așa-zis interlop, Gabriel Matias, care locuiește într-un bloc din zonă, s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi, potrivit replicaonline.ro. După un schimb de replici, indivizii s-au luat la bătaie. Unul dintre bărbaţi a scos un pistol cu bile și a tras.


blank