A fost panică la Spitalul Colţea, marţi seară. La unitatea sanitară a fost o pană de curent, ce a durat mai bine de două ore.

Panică la Spitalul Colţea.  A fost reluată aliemtarea cu energie electrivă după mai bine de două ore la secția ATI.

Aripa în care se află Secția ATI și Blocul Operator au rămas fără energie electrică, în cursul zilei de marți, începând cu ora 17.05.

Panică la Spitalul Colţea. E pană de curent la unitatea medicală, de mai bine de două ore
S-au folosit generatoare pentru alimentarea cu energie electrică, pentru urgențe, la Spitalul Colțea. Se pare că medicii au vorbit despre problemă chiar pe reţelele de socializare.

Managerul unității medicale a explica că generatorul a intrat imediat în funcțiune, iar astfel funcțiile vitale ale pacienților nu au fost afectate.

„Era un pacient pe masa de operație. Este de înțeles că medicul s-a speriat, dar zonele vitale au fost asigurate, generatorul oferind energie. Am primit informația că există anumite probleme și că vor fi în jurul orei 19.00 remediate. Acesta a fost răspunsul pe care l-am primit.”, a declarat managerul Spitalului, pentru sursa citată.

„Dupa patru ore in care Spitalul Colțea a stat fără energie electrică si doua ore fără apă, doar pe generator cu pacienții pe masa de operatie,cu pacienți COVID-19 în ATI, situația a fost rezolvată. O lecție pentru Autoritățile care dorm în KM zero al Capitalei. Este nevoie de finantarea infrastructurii electrice a spitalelor.Distribuiți, poate se mișcă votații poporului”, a spus medicul Marian Stamate, pe pagina de Facebook.