Polițiștii din Sibiu au reținut, joi, 13 localnici din Rusciori, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, respectiv distrugere.

Poliția din Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un imobil de pe raza localității Rusciori, a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate, s-a conturat ipoteza că, între mai multe persoane ar fi izbucnit un scandal, pe fondul consumului de alcool. Acestea se aflau la o petrecere.

13 persoane s-au agresat verbal și fizic, prin lovire cu diverse obiecte contondente, pietre, bâte. De asemenea, în timpul scandalului, geamurile imobilului în care se aflau persoanele în cauză au fost sparte.

În urma producerii incidentului, 5 persoane au necesitat transportul la spital, iar dintre acestea, un bărbat de 35 de ani a necesitat internarea.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, respectiv distrugere.

De asemenea, oamenii legii au reținut 13 persoane pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cei 13, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, urmează să fie prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.