Showbiz, Stiri

La patru luni de la bătaia încasată de la Marcel Prodan, Alexandra Stan are prima cântare

Alexandra Stan se pregăteşte de primul concert, care va avea loc în America

  alexandra

Din luna iunie, de când a fost bătută grav de impresarul ei, Marcel Prodan (34 de ani), Alexandra Stan ( 24 de ani) n-a mai susţinut nici un concert. Asta până acum! Milionarul Nick Rădoi o invită în America, la o mare petrecere privată organizată în 21 septembrie. Dacă accepta, Alexandra va primi câteva mii de dolari.

Alexandra Stan, cunoscută în întreaga lume datorită pieselor “Mr. Saxobeat”, “Lollipop” şi “Lemonade”, a văzut, pe data de 16 iunie 2013, stele verzi, la propriu, după ce impresarul ei de atunci, Marcel Prodan, cu care de altfel avusese în trecut şi o idilă, a luat-o la pumni. Motivul? Ea îi ceruse să-i achite cei 40.000 de euro restanţi din spectacolele susţinute de ea.

Prodan a desfigurat-o, iar doctorii au sfătuit-o, la externare, să stea o vreme departe de scenă, căci auzul ei a fost serios afectat. Şi solista s-a conformat, toată vara s-a distrat pe plajă, alături de prieteni. Din cauza bătăii, care, printre altele, i-a afectat şi auzul, solista nu a mai putut onora concertele programate pentru această perioadă în Japonia şi America.

Impresionat de cazul ei, care a făcut înconjurul lumii, omul de afaceri Nick Rădoi, un mare fan al Alexandrei, s-a gândit să-i întindă o mână de ajutor, aşa că i-a găsit un contract bănos, în America, unde de altfel şi el locuieşte de mai bine de 35 de ani.

alexandra_stanlaslddldld_84473600Se pare că frumoasa blondină va fi plătită regeşte pentru prestaţia sa: 10.000 de dolari, conform unor surse din anturajul ei. “Alexandra Stan a primit recent o invitaţie la o festivitate, legată tot de afaceri, care va avea loc pe 21 septembrie”, ne-a declarat Nick Rădoi, care abia aşteaptă să o găzduiască în imensa lui vilă pe solistă.

După ce a cucerit toate topurile din străinătate, numele Alexandrei Stan a făcut înconjurul lumii mai repede decât cântecele sale după ce solista a fost bătută măr de fostul ei impresar şi iubit, totodată. (I.G.)