Showbiz

LA NUNTA LOR AU VENIT CU MANCAREA SI BAUTURA IN TRAISTA!

Maria Constantin şi Marcel Toader au pus-o de nuntă. Pentru el era a şaptea, dar nu, aşa îi şade bine unui bărbat. Nuntaşii au impresionat prin ţinutele lor, inedite pentru o nuntă. În frunte cu mirii şi naşii, invitaţii au purtat costume populare, iar doamnele “s-au transformat” după miezul nopţii, când au trecut la rochii de seară. Dansul mirilor a fost deschis pe o melodie populară, “Jocul miresei”.

mirela

Acum, ideea era să se cheltuie cât mai puţin, pentru a avea un profit cât mai mare. Aşa se intră într-o căsnicie, fără datorii în primul rând. Mâncarea a fost adusă, cântăreţii au fost plătiţi de naş, când au obosit cântăreţii a cântat mireasa, băutura a fost adusă de acasă, mireasa nu s-a lăsat furată pentru a nu se cere răscumpărare pe ea, ce mai, ieftineală maximă. Chiar Silviu Prigoană o spune:
 

“Aceasta este şi ideea la o nuntă, să nu te arunci la prea mari cheltuieli, să-ţi mai rămână şi ţie ceva. Pe Marcel şi Maria nu i-a costat prea mult. Verighetele le-au primit de la fina lor, Diana Bişinicu, artiştii, care toţi sunt finii mei, au cântat gratis, băutura au adus-o de acasă, iar toată mâncarea a fost procurată de la ferma unui prieten de-al lor”.

Casă de piatră le spunem şi noi, că viaţa e frumoasă când e ieftină!

blank