Actualitate, Featured

La Motru, un barbat si-a injunghiat sotia si a incercat sa se sinucida

La Motru, un barbat si a injunghiat sotia si a incercat sa se sinucida.Incidentul a avut loc vineri dimineaţă. Un fost angajat al Complexului Energetic Oltenia şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit, în faţa Policlinicii Motru, judeţul Gorj, apoi a încercat să se sinucidă. Amândoi au fost transportaţi în stare gravă la spital. Femeia în vârstă de 39 de ani plecase de ceva timp alături de copiii lor din comuna mehedinţeană Şovarna, acesta fiind motivul pentru care bărbatul a încercat să o ucidă, spun sursele judiciare: ”Bărbatul de 45 de ani, fost angajat al Carierei Roşiuţa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, şi-a atacat soţia cu un cuţit, pentru că ar fi plecat de acasă cu copiii”.

După ce a înjunghiat-o, soţul ei a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat pentru MEDIAFAX că atât bărbatul din judeţul Mehedinţi, cât şi soţia sa, au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii au înştiinţat Parchetul Tribunalului Gorj pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Iniţial, victimele au fost transportate la spitalul din Motru, după care medicii au dispus transferul la Târgu-Jiu.

Procurorii aşteaptă să vadă care este evoluţia stării de sănătate a bărbatului pentru a putea dispune măsuri de privare de libertate.

blank