Showbiz

La două luni de la bătaie, Marcel Prodan şi Alexandra Stan s-au împăcat?!

Marcel Prodan şi Alexandra Stan par că au lăsat la spate incidentele agresiunii din urmă cu două luni şi vor să-şi vadă mai departe de vieţile lor.

Alexandra StanLa două luni după scandalul monstru în care au fost implicaţi, când Alexandra Stan s-a ales cu vânătăi şi probleme serioase de sănătate în urma bătăilor primite de la fostul impresar, cei doi par că au lăsat totul uitării.

Primul pas l-a făcut Alexandra. După ce a povestit public despre grozăviile prin care a trecut, vedeta internaţională n-a depus nici o plângere împotriva lui Marcel Prodan, iar potrivit legii nici nu mai are cum să o facă după 60 de zile de la incident. Din asta se înţelege fie că a vrut să îl ierte pe Marcel Prodan, fie că a picat la o înţelegere cu fostul ei manager pentru a-şi putea recupera banii proveniţi din concerte.

Între timp viaţa celor doi se desfăşoară ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Alexandra Stan se bucură de succesul internaţional al piesei „Baby, it’s ok” (ce ironie?!), videoclip filmat chiar înaintea bătăilor primite de la impresar. Zilele trecute piesa era deja pe primul loc în câteva topuri europene.

Iar Marcel Prodan s-a întors la viaţa de familie, ocupându-se mult mai mult de fiul său, Eduard Ştefan, de 4 ani, şi de fosta lui soţie. Se pare că impresarul i-a câștigat încrederea fostei soții, de vreme ce Adina nu-și face nici o problemă referitoare la siguranța copilului.

E adevărat că imaginea lui Prodan este la pământ, iar fotografiile pe care le postează din când în când cu puştiul lui îi sensibilizează pe toţi prietenii lui virtuali. Prodan îşi părăsise familia în urmă cu doi ani.

Marcel Prodan a petrecut aproape întreaga vară cu Eduard, la malul mării, jucându-se cu puştiul jucăuş fie în apă, fie cu nisip.

Să fie, oare, această acalmie a celor doi protagonişti ai scandalului o împăcare sau liniştea de dinaintea unei noi furtuni?!

blank