Continut Sponsorizat

La două anvelope cumpărate, ai transportul gratuit

La două anvelope cumpărate, ai transportul gratuit

3

La magazinul online miniPrix, cunoscut de cumpărători pentru articolele variate de îmbrăcăminte şi încălţăminte destinate atât copiilor cât şi adulţilor, precum şi a accesoriilor, toate oferite spre vânzare la un preţ de discount. Din ce în ce mai mulţi oameni devin clienţi online, satisfăcuţi de calitatea produselor dar şi de rapiditatea cu care sunt livrate acestea. Oricine aude cuvântul miniPrix identifică numele cu produse de îmbrăcăminte, de încălţăminte şi accesorii.

5Dar site-ul mai are o secţiune foarte interesantă şi atractivă. Este vorba despre secţiunea produse partener, care a devenit apreciat de clienţi. Aici sunt oferite spre spre vânzare o altă categorie de mărfuri, de la electronice şi electrocasnice, până la alimente, cosmetice şi chiar cărţi, precum şi produse pentru casă, grădină şi autoturisme.

De pildă, de aici se pot cumpăra anvelope de iarnă cu preţuri extrem de actractive, ce variază între 124 de lei şi 209 lei. Anvelopele provin de la diferiţi producători, precum Tigar, Barum, Kumho, Dunlop, Viking, General Tire şi alţii şi au diferite dimensiuni (175/70 R13, 175/65 R14, 185/65 R15, 195/60 R15 etc.). Livrarea anvelopelor se face gratuit, în maxim 48 de ore, indiferent din ce regiune a ţării provine comanda.

Vorbind tot despre accesorii auto, magazinul online mai oferă spre vânzare şi alte produse necesare bunei funcţionări şi întreţinerii unei maşini, precum spray-uri pentru lubrifiere şi protecţie metale, odorizante auto sau uleiuri şi aditivi auto. Preţurile diferă în funcţie de producător (Aral, Castrol), de indicele de vâscozitate şi de cantitate.

Retailer-ul cu capital integral românesc miniPRIX a intrat pe piaţa din Bucureşti în 1999 şi şi-a câştigat simpatia cumpărătorilor graţie discounturilor. În zece ani, respectiv în 2009, conceptul de hard discount devine disponibil pentru publicul din întreaga ţară prin intermediul magazinului online www.miniprix.ro, iar în 2012 retailer-ul îşi extinde operaţiunile online în Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina.

blank