International, Stiri

La dolce vita: Andrea Bocelli, aniversare cu parfum de fericire

Artistul italian a avut parte de o dublă aniversare în Australia: el a lansat o colecție de vinuri în ziua în care a împlinit 56 de ani.

781355l.jpgts1411586081

Miercuri a fost o zi superbă pentru celebrul cântăreț de operă. Aflat de două săptămâni în Australia, unde susține un turneu, Bocelli s-a cazat la hotelul O’Connell’s Hotel, din Melbourne, artistul a rostit un toast, la împlinirea vârstei de 56 de ani, sărbătorind, cu această ocazie, și lansarea vinurilor marca Bocelli Family.

Veronica și Andrea au avut un dublu motiv pentru a sărbători

Albumul intitulat “Romanza”, ce cuprinde melodia pe care milioane de fani voiau să o asculte la infinit, a depăşit toate recordurile de vânzări.

În 1997 îşi face debutul şi în operă, interpretând cu succes părţi din “Madame Butterfly” şi “Tosca”.

Deşi iubeşte muzica, iniţial Andrea Bocelli s-a pregătit pentru o carieră de avocat. El a obţinut titlul de doctor în avocatură şi chiar a lucrat o perioadă ca avocat la curtea de justiţie din Pisa. De-a lungul timpului, cu fiecare concert susţinut, reacţiile oamenilor din public l-au convins că adevărata sa menire este de a încânta şi emoţiona oamenii prin melodiile pe care le interpretează cu atâta pasiune, notează Mediafax.

În 2013, Andrea Bocelli a susţinut un concert extraordinar la Bucureşti, alături de soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu. Angela Gheorghiu şi Andrea Bocelli au mai concertat împreună în 2009, la Colosseumul din Roma, în cadrul unui eveniment caritabil.